foxdesign.dk

Hvordan Tjener Man Penge På En Blog? 4 Gode Tips

08. February 2021 Pixabay

Hvis du har masser af ting på hjerte, eller bare leder efter en måde at tjene nogle ekstra lommepenge, så bør du overveje at starte en blog. Selvom du ikke direkte sælger noget, hverken produkter eller ydelser, så kan du faktisk tjene gode penge på en blog, hvis den har succes og mange læsere.

Det siger sig selv, at jo flere besøgende du har, jo flere penge kan du tjene. Og du behøver faktisk ikke at plastre din side til med reklamer, der er nemlig mange andre måder at tjene penge på en blog.

4 måder du kan tjene penge på en blog

1. Affiliate. En super god måde at tjene penge på, hvor du henviser dine besøgende til en anden webshop gennem et . Til gengæld får du en andel af salget fra de besøgende, du har sendt videre.

2. Google AdSense. Her lader du Google vise forskellige annoncer på din side, der er tilpasset den enkelte besøgende.

3. Sponsoreret indlæg. Her kan en virksomhed betale dig for at anmelde deres produkter, tage billeder med deres tøj, besøge et feriested eller lignende. Til gengæld skal du som regel dokumentere det i form af et positivt og rosende post.

4. Sælg din blog. Der er mange, der gerne vil købe blogs, hvis der er mange besøgende. Hvis du eksempelvis ikke har lige så meget tid længere til at holde den ved lige og skrive nyt content, så kan du få en god sum penge, såfremt du har mange besøgende.