foxdesign.dk

Hvordan Bliver Man En God Blogger?

15. June 2021 Pixabay / lukasbieri

Står du med en spirende blogger i maven og du vil gerne lave den allerbedste blog, som får rigtig mange læsere?

Så skal du læse med her, da der vil komme lidt inspiration til, hvordan du gør.

En god ting er at have et flot layout til din blog med nogle smukke farver og billeder, der passer sammen i størrelse og design.

En hurtig side skal man heller ikke tage fejl af. Slet ikke i dag hvor man hurtigt bliver træt af at vente på en side, som ikke vil loade hurtigt nok til ens smag.

Det vigtigste er godt indhold, der er relevant for læseren. Noget der fanger, og hvor de bliver hængende og læser videre. Hvor man begynder at klikke rundt på siden for at finde mere om det samme emne.

Alfa og Omega er at få folk til at blive på din side i længst mulig tid, da det tæller godt inde ved Google. Kan Google se, at din side bliver læst, og at man ikke hastigt forsvinder videre til en anden side, så kommer du til at ranke bedre i søgeresultaterne. Des højere du ligger i søgningerne, des flere besøgende vil du få, og des flere penge kan du forhåbentlig tage for dine reklamer.

Du skal vide at: denne tekst er udviklet for Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af halskæde med bogstav. Tusind tak for støtten, siger vi.