foxdesign.dk

Hvad Er En Blog?

25. February 2021 Pixabay, Wokandapix

En blog, også kaldet weblog, er en hjemmeside, hvor der jævnligt udkommer korte tekster eller indlæg, som man kan læse. Det er hele tiden det nyeste oplæg, der ligger øverst. 

En blog bruges til lidt af hvert indenfor både det private og professionelle. Mange har en blog, hvor de skriver om deres personlige oplevelser, deres generelle liv eller ting de har kæmper med. Andre bruger den til at debattere samfundsproblemer, forskellige ting som 'forfatteren' undrer sig over eller emner som relaterer sig til personens uddannelse og arbejde. 

En meget populær ting at bruge en blog til er også madopskrifter. Jeg følger selv adskillige sider for at få inspiration til nye opskrifter, både indenfor mad og hækling. Jeg bruger det især, hvis jeg en dag står og mangler ideer til aftensmad, desserter osv., eller mangler et nyt hækleprojekt til at bruge aftenerne.

Mange kendte mennesker har også en blog, hvor de fortæller om dem selv og deres liv, men også hvor de reklamerer for produkter eller lignende. De opfordrer til, at man selvfølgelig skal købe produktet og viser enten i tekst eller video, hvordan produktet fungerer eller gør. 

Bloggen er blevet meget populær igennem de seneste år, fordi du, som 'følger', kommer til at få et meget personligt indblik i 'forfatterens' liv og lærer dem måske at kende på en anden måde, end hvis du kun hører om dem igennem offentlige medier. Plus at det også kan være dejligt at få et indblik i et produkt, hvis du går med overvejelsen om at købe det.

Skiltet øverst viser at teksten, på netop denne artikel, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du shoppe et sortiment fra Nordahl smykker. Heraf mærkatet, som du ser øverst.