foxdesign.dk

Hvad Kan Man Skrive Om I En Blog?

16. September 2021 Pixabay

At have en blog er det helt nye sort. Mange drømmer om at blive den nye, store blogger, der kan blive både rig og berømt på baggrund af at dele ud af sit liv. Mange kombinerer i øvrigt deres blog univers med et mere visuelt instagram univers.

Dog er det langt fra alle, der formår at skabe en blog, som folk rent faktisk gider at læse. Hvorfor kan det være mange grunde til, men af dem er formentlig, at man ikke rigtig ved, hvad man skal skrive om. I den anledning vil vi dog komme med et lille råd. Det handler om at blive ved og være tålmodig! Du får ikke læsere på en dag eller måned, og du kan ikke engang være sikker på at få mange læsere efter et års hårdt arbejde.

Idéer til ting, du kan skrive om i en blog

  • Du kan altid anmelde en bog eller film. Dog skal du være opmærksom på at vælge en bog eller film, der passer nogenlunde ind i det univers, du har skabt dig.
  • Find forskellige kendte mennesker, hvor du ananlyserer eller kommenterer deres flotte stil, hvilket både kan være i form af frisure, skæg, tøj eller boligindretning.
  • En gammel klassiker. Lav en top 10 liste over den bedste blogindlæg. På den måde kan dine nye læsere få mulighed for at finde nogle af de ældre, men også gode, blogindlæg.
  • Lad dig inspirere af andre dygtige bloggere. Meget gerne nogle udenlandske, så det ikke bliver alt for indspist i vores lille land.