foxdesign.dk

Hvad Er Forskellen På En Blog Og En Hjemmeside?

24. January 2022 Pexels.com

Hvis du har tænkt på om der var forskel på en blog og en hjemmeside, så er du kommet til det rette indlæg. I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om forskellen på de to. Find svaret forneden.

Først og fremmest så kan vi lige så godt afklare at en hjemmeside ikke har en enkel betydning. En hjemmeside er blot en side på nettet, som kan indeholde alt mellem himmel og jord.

Den store forskel på en blog og en hjemmeside er at en blog er noget content, som kan være på en hjemmeside.

Uanset hvor du skriver din blog så skal det uploades på en eller anden form for hjemmeside. Derfor kan man ikke helt sammenligne en blog med en hjemmeside.

Bytter man dem om og kigger på det, så kan en hjemmeside ikke være i en blog, men en blog kan sagtens være på en hjemmeside, som content osv.

Det er hjemmesidens indhold der kan skelne mellem en blog. Hvis en hjemmeside f.eks. sælger produkter, så er det en webshop og så er der forskel på en blog, som er tekstbaseret indhold og er som regel ikke til for at sælge noget.

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Her finder du et imponerende sortiment af megafoner, eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf mærkatet.