foxdesign.dk

Hvorfor Blogger Man?

28. April 2021 Pixabay / kalhh

Hvorfor blogger man? Det er et af de gode spørgsmål og der kan være flere forskellige grunde til det.

  • Man kan ikke lade være med at skrive: En af grundende kan være, at man simpelthen ikke kan lade være. Personen som blogger har noget på hjertet, som bare skal ud. En oplevelse, deres fortid eller måske fremtid og dette vil de gerne dele med andre interesserede eller måske ligesindede. Nogle gange kan et godt blogindlæg føre til en kommende debat, hvor det skrevne emne vil blive vendt.
  • Man får penge for at blogge: Der er selvfølgelig også dem, som nærmest har det som deres arbejde at blogge. Her bliver de betalt for antal tegn eller ord. Det kan også være de skal skrive om et produkt, som de har fået.
  • Gøre folk klogere: Nogle har også en hobby, de gerne vil dele med andre ligesindede, hvor de skriver om ting de har opdaget eller undersøgt. Måske har bloggeren endda en lille opfindelse, som de gerne vil dele med andre. Det kan også handle om politik, love man gerne vil have ændret eller blot at man elsker at ride.

Man skal ikke bare grine af bloggere, da der kan være meget information at hente på udvalgte blogs, hvor der er lagt meget arbejde og tanker i at formidle det skrevne.

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette tekstindhold. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af hænge øreringe produkter.