foxdesign.dk

Hvad Er En God Blogger?

13. March 2023 Pixabay, Deeezy

Er du allerede i gang med din første blog, men mangler læsere til den, så kan du herunder få nogle gode råd til, hvordan du går fra blogger til en god blogger:

En god ting er at have et flot layout til din blog med nogle smukke farver og billeder, der passer sammen i størrelse og design.

En hurtig side skal man heller ikke tage fejl af. Slet ikke i dag hvor man hurtigt bliver træt af at vente på en side, som ikke vil loade hurtigt nok til ens smag.

Det vigtigste er godt indhold!

Du skal være den, der giver en læser grunden til, at de netop vil læse din blog og ikke andres. 

Indholdet skal have relevans og ikke være nyheder eller reflektering på events for flere dage eller uger siden. Det skal være på dagen eller dagen efter.

Alfa og Omega er at få folk til at blive på din side i længst mulig tid, da det tæller godt inde ved Google. Kan Google se, at din side bliver læst, og at man ikke hastigt forsvinder videre til en anden side, så kommer du til at ranke bedre i søgeresultaterne. Des højere du ligger i søgningerne, des flere besøgende vil du få og des flere penge kan du forhåbentlig tage for dine reklamer.

Dette indlæg var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Så kig eventuelt på halskæde til mænd hos Perlen Odense. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.