foxdesign.dk

Hvad Kendetegner Blog?

28. April 2021 Pixabay / Foundry

En blog kendetegnes som oftest ved at der bliver skrevet om et bestemt emne. Det kan være sport, mode, fritidsinteresser, politik eller meget andet andet.

En blog er gerne bygget op med en masse mindre blogindlæg, hvor der er også er et smukt billede på, som henleder opmærksomheden til den skrevne tekst. Har du en blog, kan du også inviterer andre personer til at skrive et relateret indlæg til din blog. Dette blandt andet for at få forskellige vinkler på samme sag.

På en blog er der sjældent varer til salg, men den linker ud til forskellige salgssider, hvor skribenten er blevet betalt for at lave reklame. Produkterne der bliver skrevet om, tager som regel afsæt i Bloggens indhold. Er du en rigtig dygtig blogger, så kan du med lidt held leve af at blogge.

Alle kan starte en blog, men det er de færreste som formår at blive ved med at finde på noget at skrive om. Får du ikke ret mange besøgende til din side, så forsvinder skrivelysten også ligeså langsomt.

Med ovenstående håber jeg, det kan hjælpe dig med at skelne mellem forskellige sider. Om det er en blog eller en salgsside. Står du med en gemt blogger i maven, kan jeg kun anbefale dig at komme i gang med projektet, da det altid er spændende at læse om andre personer og deres liv.

Du læser dette indlæg, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Så kig eventuelt på Pernille Corydon ring hos Perlen Odense. Dette gælder dette indlæg - tak for dette.