foxdesign.dk

Hvad Lever En Blogger Af?

09. March 2021 Pixabay

Nogle gange kan man godt komme til at tænke tanken: “Hvad i alverden tjener bloggerne deres penge på?” Det er et fair spørgsmål, for i langt de fleste blogposts er der ingen reklamer, samarbejde eller lignende, men derimod blot fortællinger om det, bloggen handler om.

Hvad lever en blogger af? En blogger lever af forskellige reklameindtægter og affiliate marketing. Reklameindtægter kan både komme i form af traditionelle reklamer på siden i form af bannere og lignende, eller i form af betalt samarbejde, hvor en virksomheden betaler bloggeren for at skrive om et produkt eller lignende. Nogle gemmer også deres blog bag en betalingsmur, hvor man skal betale for at læse med, hvilket dog er en sjældent set løsning.

Bloggerne tjener altså på at markedsføre produkter for andre firmaer, på forskellige måder. Det siger sig selv, at jo flere læsere og følgere man har, jo flere penge kan man tjene. Når man når et kritisk punkt, så kan man slå det til, der hedder Adsende. Her bruger man Google som platform til at formidle reklamer fra forskellige annoncørere, der viser reklamer til de personer, der passer til målgruppen.

Du vil ofte også skulle forhandle en engangssum for at promovere et produkt i et opslag. Her vil du også kunne tage et højere beløb, jo flere læsere du har.