foxdesign.dk

Hvordan Laver Jeg En Youtube Kanal? - Sådan Gør Du!

19. February 2021 Pixabay

Går du med drømme om at starte en youtube kanal og dele dine videokreationer med ander. 

Så får du her nogle gode tips til hvordan du kommer i gang med dit youtube eventyr. 

Hvordan laver jeg en youtube kanal? - Hvis du har i sinde at lave en youtube kanal hvor du vil ligge videoer op, er det først og fremmest vigtigt at du har et kamera af den en eller anden art til at optage med. 

Kameraet kan være det der er i din telefon, det kan være et webcam eller eksempelvis et digital eller spejlrefleks kamera, men typisk skal man vælge et kamera af højere kvalitet, så man får gode og skarpe billeder på sin video. 

Hvis du har i tankerne at skulle tale meget i dine videoer, er det en god ide at anskaffe en mikrofon, enten i form af en lille der kan sættes fast på tøj, en der sættes på et kamera eller en fritstående mikrofon, på den måde kan du typisk opnå bedre lyd end det dit kamera har at byde på.

For at lave en god video vil det nok også kræve at du har et redigerings program og gerne en computer der kan trække programmet optimalt, så det ikke hakker eller går langsomt når du redigere, da denne proces kan tage lang tid nok i sig selv.  

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hvor du køber et stort sortiment med ventilator tårn. Herfra siger vi tusind tak.