foxdesign.dk

Hvad Er En Youtuber? - Svaret Får Du Her!

17. February 2021 Pixabay

I denne moderne og digitale tid har vi nok alle hørt om Youtube før eller siden og vi bruger det måske endda selv. 

Men derfor er det ikke sikkert at vi har styr på alle termerne forbundet med Youtube og når man så hører et ord som youtuber hvad er det så egentlig der menes? 

Hvad er en youtuber? - En youtuber er i bund og grund en der ligger videoer op på youtube, men mange mener måske ofte at en youtuber er en der laver Youtube professionelt og har en kanal med mange følgere og måske endda tjener penge på at lave videoer til youtube. 

Når man snakker om de største kanaler på youtube, altså dem med mange følgere, så betegner man dem oftest som Youtubere. 

Nogle mener at man ikke kan være Youtuber hvis man ikke tjener penge på sin kanal, så youtuber er nærmest en form for jobtitel på en som tjener penge på at ligge videoer op på en youtube kanal. 

Mange af de store kanaler kan sagtens tjene penge på youtube og mange af dem tjener kassen på at ligge en video op, enten fordi videoen er sponsoreret eller fordi de har så mange følgere og reklamer på deres kanal, at de bliver betalt for hver gang videoen bliver vist.