foxdesign.dk

Hvad Er En Youtube Kanal - Det Kan Du Med En Youtube Kanal!

16. February 2021 pixabay

hvad er en youtube kanal? - En Youtube kanal, er en form for profil på mediet Youtube som tilhører en bestemt person, virksomhed, organisation eller andet hvor det er en individuel enhed der ejer kanalen. 

På Youtube kanalen kan den/de personer som ejer kanalen, ligge videoer op, som kan have diverse afskygninger og kategorier. 

Nogle Youtube kanaler har fokus på gaming, andre har på hår og make up mens andre måske viser deres kæledyr eller forskellige talenter. 

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan ligge op på sin youtube kanal af videoer, men selvfølgelig indenfor Youtubes regelsæt. 

Andre dokumentere hele deres liv og hverdag og dele det med andre mennesker på Youtube i form af videoer man kalder for vlogs, som er en video blog. 

Man kan så følge youtube kanaler hvis man synes at en kanal laver godt indhold, og man gerne vil se det næste de ligger op på kanalen, så kan man følge dem, så man nemt kan se når der er en ny vide uploadet. 

Mange af de største youtube kanaler kan faktisk leve af at have deres youtube hvor de ligger videoer på, så længe de ar følgere og seere nok, så kan de bruge youtube som arbejdsplads.